2013. szeptember 14., szombat

1# Kritika

Blog: Forever Love

Design: Őszintén? ... Nekem nagyon bejön!:D A színek jól harmonizálnak, valamint csajos és engem eléggé megragadott.:) Üzenetben írtam, hogy nincs fejléc így arra nem igazán térnék ki, csak annyit fűznék hozzá, hogy úgy azért jobban megfogná az embert. Így ha valaki rá lép a blogra, nem biztos, hogy azt fogja gondolni, hogy ezt elakarja olvasni.:) Tudok ajánlani pár blogot, akik szívesen csinálnak fejlécet.:) De nekem így is tetszik!:) A modulok meg vannak és a szereplőket is leírtad.:)
Pont: 10/9

Story: A prológus annyira nem fogott meg, bár jó, hogy leírtad a szereplő tulajdonságait.:) Istenem.*-* Ne haragudj, de csak az 1.részt olvastam el és el kell mondanom, hogy IMÁDTAM!:) Szereztél 1 feliratkozót.:) Az elején Londonról ítélve, azt hittem, hogy ez is olyan blog, hogy elmegy valahová és ott vannak a srácok stb. De nem!:) Nekem nagyon tetszik.:) Folytasd sokáig és sok sikert hozzá!:) Remélem nem gond, hogy csak az elejét olvastam el, de nem volt sok időm.:)
Pont: 10/10

Összesen: 20/19

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esett:):):) És igen fejlécet én is nagyon szeretnék már rá, de mindig kifogom, hogy valami közbejön a készítőnek.. ._.' Szóval, ha ajánlasz valami jót, akkor elfogadom^^ Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy tetsziik*-*

    VálaszTörlés
  2. Én ezt az oldalt ajánlom: http://fejleceim-es-sok-minden-mas.blogspot.hu/ Nekem is csinált már fejlécet és nagyon ügyes!:)

    VálaszTörlés